Kurssit

KUVANKÄSITTELY MOBIILILAITTEILLA | SNAPSEED+VSCO 6.3.2019

kurssikollaasi

Tyylikkäämpiä kuvia kännykällä, kauniimpi insta-galleria? Kyllä, tällä iltakurssilla opit käsittelemään kännykällä napattuja kuviasi kahdella mobiilisovelluksella (Snapseed ja VSCO). Opit mm. lisäämään sävyjä kuviisi, säätämään valoa ja jyrkkyyttä, poistamaan pieniä virheitä, käyttämään monia kauniita filttereitä, korjaamaan perspektiivivirheitä ym. ym. ja lopputuloksena kuvasi ovat aivan uudella tasolla! Kurssista saa eniten irti jos on jo pientä kosketusta kuvankäsittelyyn, mutta mukaan tarvitsee vain älypuhelimen ja/tai tabletin.

Kurssi-ilta pidetään Helsingin ydinkeskustassa Yrjönkadulla, keskiviikkona 6.3.2019 klo 18–20. Kurssille voit ilmoittautua Holvissa tästä.  Tervetuloa!

Muutama kuva viime kurssilta Haltiasta

haltia_muokattu1haltia_muokattu2haltia_muokattu3haltia_muokattu4

Lyhytkurssilla käytiin läpi kännyköiden säätöjä sekä kuvauksen perussääntöjä ja lähdettiin saman tien maastoon kokeilemaan niitä :)

Kuvat: Metsähallitus / Anna Haukka, Haltian Talviluonnonpäivä -tapahtuma

 

MOBIILIKUVAUKSEN ABC ELI ILMAISET LYHYTKURSSIT TALVILUONTOPÄIVÄNÄ 2.2.2019 HALTIASSA!

Lappikollaasi_1x3

Suomen Luontokeskuksessa Haltiassa (Nuuksiossa) järjestetään 2.2. Talviluontopäivä, ja sen teemana on tänä vuonna valokuvaus. Hillo on mukana päivillä, nimittäin kouluttaja Meri Kukkavaara vetää siellä kaksi lyhyttä mobiilikuvauksen työpajaa. Linkistä lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet. Tervetuloa!   Haltian työpajat

 

INSTAGRAM TYÖVÄLINEENÄ -KURSSI YRITTÄJILLE INARISSA 29.1.2018

Yrittäjä, tule oppimaan miten saat tämän hetken suosituimmasta sosiaalisesta mediasta kaiken hyödyn irti!

Käymme läpi mm.

  • profiilin tarpeelliset tiedot ja linkit
  • miten rakentaa hyvä galleria kiinnostavalla sisällöllä
  • ketä seurata, mistä saada inspiraatiota
  • #hashtagit ja niiden tehokas käyttö
  • kuvien ”geotägääminen” mahdollisimman suurella hyödyllä
  • insta stories
  • kuvien jakaminen muihin kanaviin
  • ja paljon muuta

Kurssi järjestetään Hotelli Kultahovin kabinettitilassa Inarissa 29.1. klo 18–20, hinta 38€ sis. Alv. Kurssin voi maksaa etukäteen Holvissa tai KÄTEISELLÄ paikan päällä.

Opettajana toimii valokuvaaja Meri Kukkavaara @ektara, tervetuloa!

 

MOBIILIKUVAUSKURSSI YHTEISTYÖSSÄ HOTEL INDIGON KANSSA – KUVAKILPAILU TULOSSA!


Seuraava kurssi 20.6. yhteistyössä Hotel Indigon kanssa. Ilmoittautuminen ILMAISELLE kurssille täältä 👉🏼 https://www.eventbrite.co.uk/e/huippuvalokuvaajaksi-instagramissa-experiencehelsinki-tickets-35398001375?aff=es2

Linkki löytyy Facebookista Hillon ja Hotel Indigon sivuilla :) Tervetuloa!

 

MOBIILIKUVAUSTA JA EDITOINTIA

Seuraava kurssi 22.5.2017 – keskitymme kuvaamiseen ja kuvien editointiin mobiililaitteilla. Tervetuloa!

Ota ja luo huippukuvia kännykälläsi! Tule oppimaan miten kuvaat kännykkäkamerallasi paremmin, ja mitä editointiohjelmia käyttäen muokkaat kuvistasi kauniita ja uniikkeja. Kurssin aikana käymme läpi parhaimpia editointiohjelmia ja harjoittelemme niillä, varaudu siis lataamaan puhelimeesi 1–2 sovellusta. Tämän jälkeen ystäväsi tulevat kysymään sinuta vinkkejä valokuvaukseen! Opettajana Meri Kukkavaara @ektara, hinta 55€ sis. alv 24% Kurssipaikkana kaunis vanha huvila Kaivopuistossa. ILMOITTAUTUMINEN 19.5. MENNESSÄ maksamalla kurssimaksu

 

PARHAIMMAT KUVIEN EDITOINTISOVELLUKSET

Seuraava kurssi 1.2.2017

Tule oppimaan miten kuvaat kännykkäkamerallasi paremmin, ja mitä editointiohjelmia käyttäen muokkaat kuvistasi kauniita ja uniikkeja. Illan aikana käymme läpi parhaimpia editointiohjelmia ja harjoittelemme niillä, varaudu siis lataamaan puhelimeesi 1–2 sovellusta.