Yrityskonsultointi

Toimiva ja tuottava instagram-tili yrityksellesi… KYLLÄ!

Konsultointia ja valmennusta brändäyksessä ja sosiaalisen median markkinoinnissa sinulle naisyrittäjä, jotta voit itse keskittyä tekemään unelmiesi yrityksestä totta.

Itsensä brändäys, markkinointi, voi kääk?

Kun itse aloitin yritystoimintani, olin kuvainnollisesti halvaantunut tunteesta että minun ja yritykseni piti näkyä kaikilla tai ainakin melkein kaikilla sosiaalisen median kanavilla. Miten aikaa jäisi mihinkään muuhun?! Sisällön tuottaminen tuntui jo ajatuksena työläältä! Miten edes osaisin brändätä yritykseni niin että ulosantini näyttäisi jotakuinkin ammattimaiselta?
Ja missä minun mahdolliset asiakkaani olisivat? Saavuttaisinko heidät? Pitikö tähän kaikkeen käyttää rahaa, ja paljonko?
Jonkin pituisen totaalisen seisauksen jälkeen (en todellakaan tiennyt mistä aloittaa) ymmärsin että voisin oppia kokeneemmilta, kaikkea ei tarvinnut tietää itse, ja luin ja seurasin viisaampien somegurujen kokemuksia ja edesottamuksia.

Ymmärsin vihdoin minäkin totuuden että

voit tehdä mitä tahansa, mutta et voi tehdä kaikkea.

Pitäisi siis vain löytää itselleen se tai ne muutamat kanavat missä toisi brändiään esiin, ja tehdä se siellä kunnolla. Todella paljon parempi vaihtoehto kuin tehdä omaa brändiään tunnetuksi liian monella kanavalla ja hutiloiden, koska aika ei vaan riitä kaikkeen.

Oman yritykseni toimintakenttä muokkautui siinä sivussa, ja huomasin että tämän kaiken läpikahlanneena haluan itse tehdä juuri tätä, eli auttaa toisia naisyrittäjiä brändäyksessä ja sosiaalisen media markkinoinnissa.
Jos siis haluat oppia miten markkinoisit yritystäsi fiksummin (ilman tuskanhikeä…) niin olet oikeassa paikassa!
Itsestäni voin kertoa sen verran lisää, että toinen asia jonka kimpussa viihdyn on valokuvaus. Ja matkustelu. Ja hyvä ruoka. Joskus saan onnekkaasti yhdistettyä ne kaikki, kun saan toimeksiannon tuottaa kuvamateriaalia… vaikkapa Vietnamista. Näinkin on käynyt!
Rakastan kauneutta, tyyliä, uusia horisontteja ja haasteita.
Jos siis koet että oman yrityksesi brändi ja sen näkyminen sosiaalisessa mediassa tarvitsisi selkeyttämistä, buustausta, uutta raikasta otetta, niin tarjoan sinulle yksityistä valmennusta. Tehokkain ja visuaalisesti tärkein kanava tällä hetkellä on instagram, siitä minulla on kokemusta sen alkuajoista 2011 lähtien. Opastan myös mielelläni markkinoinnissa ja brändäyksessä Facebookissa, sekä kuvauksessa ja kuvankäsittelyssä mobiilisovelluksilla.
Soita, ota yhteyttä, kysy, niin katsotaan miten voimme toimia yhdessä juuri sinun yrityksesi hyväksi.

Oman yrityksen näkyvyyteen panostaminen ei ole kulu, vaan sijoitus!

kollaasi_naisyritt